biochemistry

Top メンバー 研究内容
研究業績 Contact us リンク


発表論文|2022年


1.水重貴文、蕪山由己人 食品ペプチドの脳機能調節作用 アミノ酸研究 16(1), 31-38, 2022

2. Uchida K, Fujitani M, Mizushige T, Kawabata F, Hayamizu K, Uozumi K, Hara Y, Sawai M, Uehigashi R, Okada S, Goto-Inoue N, Morisasa M, Kishida T.
 Dietary Alaska Pollack Protein Induces Acute and Sustainable Skeletal Muscle Hypertrophy in Rats. Nutrients. 14(3), 547, 2022.

3. Fujitani M, Mizushige T, Adhikari S, Bhattarai K, Kishida T.
 Mechanism of Soy Isoflavone Daidzein-Induced Female-Specific Anorectic Effect. Metabolites. 12(3), 252, 2022. (Review)