• TOP
  • メンバー
  • 研究内容
  • 研究業績
  • Contact us
  • リンク

発表論文|2022年

  1. 水重貴文、蕪山由己人
    食品ペプチドの脳機能調節作用 アミノ酸研究 16(1), 31-38, 2022
  2. Uchida K, Fujitani M, Mizushige T, Kawabata F, Hayamizu K, Uozumi K, Hara Y, Sawai M, Uehigashi R, Okada S, Goto-Inoue N, Morisasa M, Kishida T.
    Dietary Alaska Pollack Protein Induces Acute and Sustainable Skeletal Muscle Hypertrophy in Rats. Nutrients. 14(3), 547, 2022.
  3. Fujitani M, Mizushige T, Adhikari S, Bhattarai K, Kishida T.
    Mechanism of Soy Isoflavone Daidzein-Induced Female-Specific Anorectic Effect. Metabolites. 12(3), 252, 2022. (Review)